Bezorging en retouren

Dagelijks rijdt ons vervoersbedrijf vanuit de magazijnen in Utrecht en Tilburg met meerdere bestelauto's door het hele land om producten af te leveren of weer op te halen. De routes worden al naar gelang de vraag zodanig ingedeeld dat  de levering gemiddeld binnen 3 of 4 werkdagen kan plaatsvinden.

Eén of twee dagen voor het geplande bezoek word je benaderd voor het maken van de afspraak. Daarbij wordt een tijdspanne van b.v. 4 uur aangegeven waarbinnen we langs zullen komen. Desgewenst kun je ons verzoeken om op de dag van het bezoek een half uur van te voren naar je mobieltje te laten bellen! Uiteraard hebben ook wij last van files en andere onverwachte zaken, het kan soms dus wat afwijken. Wij vragen begrip hiervoor!
 

Mocht een voorgestelde datum niet uitkomen dan schuift de afspraak door naar een volgende route. Mochten we bij een afgesproken bezoek niemand thuis treffen dan word je binnen enkele dagen benaderd voor het maken van een nieuwe afspraak. Hier worden dan wel kosten voor in rekening gebracht.