Huismodellen
Hierbij kun je niet zelf het merk en type uitkiezen maar huur je b.v. een wasmachine met  1400 toeren en 6 kg. inhoud. Het in te zetten merk en type worden hierbij door Splash Lease bepaald. Huismodellen worden altijd nieuw geleverd. Wij zoeken dus een prima wasmachine voor je uit!

Alle huurprijzen voor de verschillende producten zijn gebaseerd op gebruik door maximaal 8 personen, voor wasdroogcombinaties is dit maximaal 5. Daarboven geldt een toeslag van € 1,- per maand voor elke persoon meer dan 8. Bij gebruik door b.v. 10 personen is de toeslag dus € 2,- per maand.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merkproducten
Hierbij huur je een product van een bepaald merk (b.v. Zanussi, Candy, Bosch etc) en type.
Je weet dus precies wat je krijgt. Merkproducten worden altijd nieuw geleverd.

Gebruikte producten
Bepaalde producten die reeds eerder zijn verhuurd maken wij opnieuw geschikt voor de verhuur. Je kiest dan een product van een bepaald merk en een bepaalde leeftijdsklasse. Hoe ouder het product des te lager is de huurprijs. De service bij huren van gebruikte producten is overigens geheel hetzelfde als die van nieuwe producten.